I isto tako me interesuje moze li se na tom istom radiu iskljuciti automatsko gasenje,posto se sam gasi nako jedan sat rada.
Unapred sam Vam zahvalna!

Mislim da ne moze iz serijskog broja a to ce tacnije znati nas moderator WoodCutter.Najbrze bi bilo da se kod procita iz eeproma ili cak da mu se ubaci neki drugi sadrzaj jer bi se time verovatno resio i drugi problem,t.j.gasenje posle sat vremena rada.maria_b je napisao/la:Potreban mi je kod za autoradio alpha cc serijski broj:VWZ1Z1S2884534,moze li mi neko pomoci?
I isto tako me interesuje moze li se na tom istom radiu iskljuciti automatsko gasenje,posto se sam gasi nako jedan sat rada.
Unapred sam Vam zahvalna!
Kolega hajro60,zenska je u pitanju...malo vise respekta prema neznijem poluhajro60 je napisao/la:Prvi post pa odmah moze li kode iz serijala,e nemoze code iz serijala za tu seriju iscitaj eeprom postavi damp i dobijes code
Eeprom je chip a damp je sadrzaj koji je pohranjen u tom chipu.Da bi se doslo do koda mora se taj chip izvaditi i ubaciti u programmer namenjen za citanje i snimanje doticnog.Na osnovu tog procitanog sadrzaja saznacemo koji mu je kod,opet koristeci jos neki kalkulator koji je namenjen za taj model radia.Zato je potrebno da taj radio odnesete u neki Rtv servis i tamo ce vam to uraditi za cas posla i naplatiti oko 10 Eura.maria_b je napisao/la:Hvala na pomoci,ali ja ne znam sta je eeprom i damp,ako mi objasnis mozda i skontam.
Pozdrav
hahahahahajro60 je napisao/la:Uz duzno postovanje posalji ja radim bez naknade pozzzzz
Da ste napisali lokaciju vec bi nekog nasli da to odradi bez nadoknade. Hajro bi to zacas zavrsiomaria_b je napisao/la:Hvala vam puno ljudi,bas ste ljubazni,mislila sam da je to jednostavnije.![]()