OZ9981GN Kako da iskljucim zastitu (odustao)

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
Vladimir
Expert
Expert
Nema me vec dugo vremena jer vec skoro cetvrtu godinu radim kod privatnjaka kao elektronicar na odrzavanju viljuskara,bogami tesko svaki dan sam negde na terenu,evo danas krenuo u 6h ujutro i vratio se u 18h sa predjenih 480km,tako da nemam mnogo vremena,al samo Vas gledam :) Da ne oduzujem mnogo potrebno mi kako iskljuciti zastitu na OZ9981GN,radi se o mom dobrom prijatelju koji nije bas mocan kupiti novi TV,tako da bih hteo ako je moguce da ga malo prikrpim,da ga gleda jos neko vreme...
Pozdrav svim kolegama i unapred hvala.
Zadnja izmjena: Vladimir, dana/u 29 sij 2022 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
toce
Expert
Expert
Ima samo ovo kolega.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Christian Death
Expert
Expert
Probaj pronaci koja neonka ne valja pa umesto neonke stavi ovo:
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Vladimir
Expert
Expert
Znaci nema sanse da se OZ nekako iskljuci :( . Veliko hvala kolegama.
Vladimir
Expert
Expert
Posto aparat Tech Line TL-42LC720 ima dva invertera jedan sa leve KLS-420CP-A i sa desne strane KLS-420CP-B veoma je tesko odrediti koji inverter je neispravan,pokusao i da spojasnom neonkom da utvrdim koja je neispravna,ali ne ide (mozda ih ima vise neispravnih) tako da odustajem.Pozdrav i hvala svima jos jednom.
kokan
Expert
Expert
Kod nekih TV-a inverteri su označeni kao ''slave'' i ''master'' i najčešće je odlazio ''slave''....
Radovi
Expert
Expert
Ja umjesto ta dva invertera ubacim jedan sa dva trafoa,samo treba produziti zicu za neonke na jednu stranu
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.