Gorenje W7203
-
- Expert
Imam problem sa ovom ves masinom ,crkava progrmator na isti nacin vec dva su mi crkla upravo crkava procesor na programatoru,dali je neko od kolega imao ovakav problem,svaki savet dobrodosao.
-
- Administrator
- Been thanked: 2 times
Kod tih modela procesor strada ako je pregoreo neki trijak.U većini slućajeva pregori trijak pumpe i automatski pregori i procesor jer nema nikakve zaštite.Pre zamene nove elektronike obavezno ugraditi novu pumpu za odvod vode a poželjno bi bilo i zameniti i konektor pumpe koji često zbog vlage probije i spali i trijak i procesor.
Ako strada samo procesor a sve ostalo je ok onda je problem slabo ili nikakvo uzemljenje mašine.
Ako strada samo procesor a sve ostalo je ok onda je problem slabo ili nikakvo uzemljenje mašine.
-
- Expert
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
To je tamelektronika sanove masine,kolega videcu stacu uraditi,koi je ovde trijak pumpe ili ako neko ima semu
-
- Expert
Da li moze i brava tu da pravi problem...?
Posto sam imao slucaj na Gorenje ali drugi model masine.
Posto sam imao slucaj na Gorenje ali drugi model masine.
-
- Expert
Kolega Jimmy,skinuta je pumpa jeste problem na konektoru pumpe ,tptalno je pocrneo to jest izgoreo,sta je ovde resenje
-
- Administrator
- Been thanked: 2 times
Ako je ok ležište konektora na pumpi onda presecite taj konektor i ugradite "žabice"
Testirajte pumpu sa test kablom na 220V
Najpametnije je nova pumpa a na kabel umesto konektora ugraditi i izolirati "žabice"
Testirajte pumpu sa test kablom na 220V
Najpametnije je nova pumpa a na kabel umesto konektora ugraditi i izolirati "žabice"
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Kolege ponovo imam problem sa ovom ves masinom ,upravo dugme za start i pauzu blinka dva puta pa stane pa ponovo blinka dva puta i tako stalno ,kada ga stisnes da strtuje blinkaju sve led diode na programatoru i dalje se nista ne desava,sta moze biti problem
-
- Expert
Kolega ne svetli ta ledica za zastitu od dece,zaboravio sam ovo ne zakljucava bravica menjao sam bravicu i isto se ponasa