Mašina nije davala znake života. Posle skidanja elektronike na ploči pronađeno nekoliko hladnih lemova a posle toga mašina preskače programe sa grejanjem. Grejač ispravan, ntc daje dobru vrednost, temperaturni preset prekidač takođe radi , nivostat odrađuje ako na mehaničke kontakte umesto grejača povežem sijalicu i ostvarim kontakt sa nivostata pri rotaciji programatora sijalica se pali. Skidao sam pločicu sa čipom(72311/NSH i eeprom 24c02) vodovi ntc-a i temoeraturnog set prekidača su ok stižu pravo do procesora.
Da li je neko od kolega imao isti problem ili možda ima sadržaj eeproma. pozzzzzzzzzzzzzzzzzz
Whirlpool AWE 3100 ne greje
-
- Expert
Hvala, danas probamo. pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
- Expert
Da se izvinim kolegama, ja samo popravljam ploče i prosleđujem kolegi na terenu i evo sada mi on reče da ne zna da li je uspelo jer su vlasnici odustali od popravke ali mi reče jednu stvar da je imao iskustvo da kod ovih Wirpula sa hibridnim programatorom grejanje neće da radi sem sa orginalnim grejačem.
-
- Expert
Ni meni nije jasno ali on tvrdi da je dve masine tako resio, dok nije stavio orginal grejac nije htela kuvati.