Pozdrav svima na forumu
FOX 32DLE250 Nemam originalan daljinski
Ako netko zna kod za superior daljinski
FOX 32DLE250 Daljinski upravljač superior
-
- Expert
Ne moze superior,moze se nabaviti original
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.
-
- Expert
Probao sam sve kodove od vivaxa
Niti jedan ne odgovara.
To sam odmah probao
Osd je sličan kao kod nekih quadro tv-a
Koliko košta novi daljinski
Niti jedan ne odgovara.
To sam odmah probao
Osd je sličan kao kod nekih quadro tv-a
Koliko košta novi daljinski
-
- Expert
-
- Expert
Nisam siguran za taj remco,original fox ima u Srbiji za oko 5 evra
Ako se desi nesto loše piješ da zaboraviš, ako se desi nešto lepo piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava piješ da bi se nešto dešavalo.
-
- Expert
RemkoStar sigurno radi provereno ja ga koristim 99% televizora radi. Orginal ima on ako vec ne moze da nadje onda mu je ovo alternativa.
-
- Super Moderator
Napisite kod za RemcoStar? Ako je Superior kopija Jolly-a, onda su kodovi isti jer je Remco takodje klon Jolly Universal.
Kako mi rece jedan kolega on koristi Pilot sa oznakom Suki za sve domace LCD/LED televizore. Ali samo taj sa oznakom Suki koga ima u nekim kineskim radnjama na 170din a direktno kod Sukija je ispod 1e. Pitacu ga sutra za kodove. Za ove koji dodju sa zapada koristi kinesku kopiju Remca, onaj Xingye.
Kako mi rece jedan kolega on koristi Pilot sa oznakom Suki za sve domace LCD/LED televizore. Ali samo taj sa oznakom Suki koga ima u nekim kineskim radnjama na 170din a direktno kod Sukija je ispod 1e. Pitacu ga sutra za kodove. Za ove koji dodju sa zapada koristi kinesku kopiju Remca, onaj Xingye.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
RemcoSrar ima na sajtu upustvo za upotrebu i kodove moze da skine . Mislim da sa ubacivanjem kodova nece ako se ne varam mislim da nisam ni probao ali sa automatskim pretrazivanjem sigurno radi. malo traje vremenski ali. Ovaj daljinski ima mogucnost ucenja funkcija sa orginala ko ima strpljenja mada sam ja jedanput probao to radi ali me mrzelo da idem do kraja jer vremenski traje da svaku funkciju ucita posebno. Za poznatije brendove kao sto su Philips, Sony, Grundig Telefunken itd pronalazi kod za par sekundi.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Super Moderator
Kod Remca moze da se procita na kojem je kodu stao.
Za vecinu Foxa moze Suki sa kodom 817
Za vecinu Foxa moze Suki sa kodom 817
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
Da li ko od kolega iz BiH zna da li remco star ima nabaviti u Bih.