Forum za belu tehniku u fazi testiranja.
Ako bude interesa,pokusacemo da okupimo experte i nastavicemo sa radom foruma.
Zamolio bi clanove foruma da iznesu svoja misljenja.
Pozdrav Admin
Bela Tehnika i ostali kućanski i profesionalni aparati
-
- Super Moderator
Cesto mi donose ploce od raznih ves masina na popravju. Pojedine ploce kostaju i po 100e a musterije radije ulazu novac u popravku bele tehnike nego u televizore.
Ko zna, kako je krenula ova brza proizvodnja televizora i svakodnevni pad cena, mozda nam je bela tehnika buduci hleb
Zato treba biti u toku.
Ko zna, kako je krenula ova brza proizvodnja televizora i svakodnevni pad cena, mozda nam je bela tehnika buduci hleb

Zato treba biti u toku.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
Jimi,svaka cast,ovo je pravi potez,sada je svuda elektronika(elektro sporeti,ves masine,sudo masine...).
-
- Expert
Televizorima se bavim 21 godinu,ali definitivno veca zarada je u popravkama elektronskih modula u ves masinama i friziderima......zaista postoji mogucnost da ce to biti moje sledece opredeljenje....vec polako ulazim u problematiku tih uredjaja.....mislim da ne treba gasiti forum....Pozdrav ljudi 

-
- Expert
Poznajem vise njih koji se pretezno time bave, preporucicu i mislim da ce se pridruziti.
-
- Expert
Ja sam za to da se nastavi sa radom jer se bas dosta sada rade moduli za belu tehniku.
-
- Administrator
- Been thanked: 2 times
Ja odavno servisiram te ploče i ne mogu se požaliti jer su veš mašine,veš sušilice,mašine za pranje posuđa preko potrebne u svakom domaćinstvu i tu stranke jedva čekaju da im se mašina osposobi za rad.Nasuprot servisiranjima tv-a gde moram pet-šest puta nazvati stranku za bednih 10 eura naplate da preuzme aparat.munja2 je napisao/la:Televizorima se bavim 21 godinu,ali definitivno veca zarada je u popravkama elektronskih modula u ves masinama i friziderima......zaista postoji mogucnost da ce to biti moje sledece opredeljenje....vec polako ulazim u problematiku tih uredjaja.....mislim da ne treba gasiti forum....Pozdrav ljudi
To je zbog toga jer skoro svaka kuća ima nekoliko tv aparata i ako im je jedan u servisu to nije toliko bitno jer imaju pri ruci rezervne aparate.Kod veš mašina i ostalih aparata bele tehnike je već druga prića jer preko 90 posto domaćinstava nemaju rezervne veš mašine a retko ili nikako ćete naići na ženu koja će pristati da veš pere rućno u kadi,koritu ili kao što su to nekada radile naše bake na obližnjem potoku.

Pozdrav
-
- Expert
Popravke televizora polako opadaju,kao i cene nekih modela... Postoje po dva-tri aparata u kuci,pa se bez jednog moze ako se pokvari,a da ne spominjem sta se sve pomocu kompjutera i interneta danas moze gledati...
Kao sto kazete zenu neinteresuje cena popravke ves masine ili neke druge bele tehnike,samo neka radi... Bilo je situacija kad muz ili neko od ukucana kaze "samo popravljaj,odma nam je mir u kuci!!! "
Mislim da ce jos dugo biti potreban forum bele tehnike,jeste jednostavnije,i sa manje pitanja,ali zivi...
Pozdrav
Kao sto kazete zenu neinteresuje cena popravke ves masine ili neke druge bele tehnike,samo neka radi... Bilo je situacija kad muz ili neko od ukucana kaze "samo popravljaj,odma nam je mir u kuci!!! "
Mislim da ce jos dugo biti potreban forum bele tehnike,jeste jednostavnije,i sa manje pitanja,ali zivi...
Pozdrav
-
- Mlađi član
takodje se slazem sa vama da ce biti aktuelnija popravka ves masina od tv-a .mislim da ima mnogo manje servisera bele tehnike od tv servisera.brzo cemo se prestrojiti.
-
- Expert
Moj predlog je ljudi da kako ko otvori koji uredjaj bele tehnike skine sadrzaj eeproma i postavi ga ovde na forum.........za vrlo kratko vreme mozemo da napravimo najvecu bazu podataka koja postoji za clanove
-
- Expert
Bolje bi bilo da ga skine i procita, jer nikad se nezna mozda se desi da mu zatreba za koi dan, i onda ima da kuka kako ga nisam skinuo, a to je recimo pet minuta posla a nema ni toliko.
-
- Expert
Mislim da je 15-tak minuta po uredjaju da se skine memorija i izcita minimalano ulozen trud koji mnogima moze da sacuva sate na tim istim uredjajima......ja cu kako se koji uredjaj pojavi da skinem memoriju i postavim na forum........normalno tek posto se utvrdi da uredjaj ispravno radi
-
- Novi registrovani član
Iako vec preko 20. god. servisiram tv aparate pocev od Ei RR865 , sa lampama ,pa do najnovijih LED tv , misljenja sam da je zaista nasa buducnost servisera vezana za opstanak u ves masinama.Licno nemam neka velika iskustva koja bi podelio s'drugim kolegama,ali bi cenio biolo kakvu pomoc od uputstva za programiranje ,seme kao i o mogucim dobavljacima elektro komponenti.Zato podrzavam postojanje jednog ovakvog foruma.!!!