Producer/Proizvođač -
Model No/Oznake modela -LG 32LB561U-ZC
Chassis/Model šasije -LC43
Main board/Matična ploča -EAX65388006
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -LDG2134
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -25L8008E
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -HC320DXN-VHH51XX
Power supply(SMPS)-
Potreban sadrzaj sadrzaj flesha .
Problem je nece da memorise kanale . Kad se ukljuci tv trazi ponovno memorisanje kanala , nadje ih sve od kablovske i analogne i digitalne i to radi besprekorno. Na prvo galsenje daljinskim svi kanali su obrisani. Nekad se desi da se ukljuci da da su memorisani ali veoma retko.
LG 32LB561U-ZC
-
Admin tvzmaj
- Super Moderator

- Been thanked: 1 time
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
mrki972
- Novi registrovani član

-
yeremmy
- Expert

Kod nekih TV-a iznad USB treba da pise SERVICE,ne znam da li je to ovde slucaj.Ovde mi se cini da bez zamene maticne,tesko da se resi problem.Pogotovu zato sto i sa starim flash-om ponekad drzi kanale.
-
apostolsb
Imao sam isti slučaj sa LG-om,samo je bio 42 cola i imao je S2 tuner.Nakon ubacivanja firmwera preko usb-a,držao je nekih mjesec dana i opet isto.Nakon zamjene MB-a tv se nije vratio.Tako da i ja mislim da je i kod tebe isti slučaj.
-
peda
- Mlađi član

Da se ukljucim na trenutak i probam da pomognem.Ja sam imao taj problem da stalno vraca na fabricki i moraju iznova da se traze programi i apdejtovao sam softver skinut sa LG sajta i tv radi.Nece sa svakom usb memorijom da se apdejtuje,ja imam jednu kingston 2GB sa kojom to radim i mora da se fleska formatira u FAT32 formatu pre ubacivanja fascikle LG_DTV.Nekad pomaze i zamena NAND memorije sa ispravnim sadrzajem,a potom i ponovnim apdejtovanjem softvera.Naravno najsigurnije i najbrze je zamena maticne ploce.