Masina za susenje Gorenje WT 641 greska f2

Forum za servisiranje bele tehnike
nesa.g
Mlađi član
Mlađi član
Postovani,imam problem sa masinom za susenje vesa model WT641,krene u program i nekada radi desetak minuuta i pocne blinkati 2 puta,nekada ne prihvata start dugme isto blinkajuci 2 puta.
Probao sam i sa drugom elektronikom minutnom model D50210 isti problem se javlja.
Menjao mikro prekidac vrata,grejac,sondu od 20k,pravio razne kombinacije sa ove dve masine ali isti problem mi se javlja na oba uredjaja.WT641 ima senzor vlaznosti D50210 nema.
Ako neko od kolega ima predlog,sugestiju rado bih prihvatio.Nekako mi cudno da se elektronike isto ponasaju.
U TEST MODU pocne da radi,stane i blinka 2 puta.
Srecan rad
Hvala
gidra
Expert
Expert
google kaze bravica
nesa.g
Mlađi član
Mlađi član
Pokusao sa drugom bravicom,mikro prekidacem.Na kraju zalemim kontakte na ploci gde dolazi prekidac opet isto.
Vrtim se u krug,ali alo uradim jednu zavrsicu i drugu.Ali mi ponestaje ideja.
Hvala
milenko
Expert
Expert
nesa.g je napisao/la: Probao sam i sa drugom elektronikom minutnom model D50210 isti problem se javlja.
Menjao mikro prekidac vrata,grejac,sondu od 20k,pravio razne kombinacije sa ove dve masine ali isti problem mi se javlja na oba uredjaja.
Isti problem se javlja na obe masine!? A kada na svaku masinu vratis njene originalne delove,dali onda obe imaju istu gresku?
Cudno na dve masine ista greska!
Zadnja izmjena: milenko, dana/u 16 ožu 2018 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
nesa.g
Mlađi član
Mlađi član
Poslusao sam kolegu @milenko i vratio orinalne delove na minutnu masinu za susenje i ona radi bez problemna.Pokusao ponovo da na minutnu stavim elektroniku od WT641 ali opet isto,blinka 2 puta.Definitivno problem u elektronici.
Hvala kolegama na pomoci i zelim puno srece u daljem radu.