RESENO Beko SWM 3508 TGK..potreban sadrzaj ATmega32L8AU

Forum za servisiranje bele tehnike
munja2
Expert
Expert
Pozdrav kolegama i prijateljima.......doticna masina dosla na popravku sa ne ispravnom bravicom vrata,zamenjena bravica,ali na samoj ploci je pukao triak bravice vrataZ3M,i otpori od 1 KOm i 680 Oma...sve sam zamenio,ali masina i dalje nije htela da krene u program,nije dozvoljavala ni test program...stavio sam nov kontroler ATmega32L8AU,pa mi treba program ako neko poseduje...

oznaka ploce
REV:MARC60R-AACAAC-AAA
S/N:C48306526071024
P/N:2824230100
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: munja2, dana/u 02 lis 2017 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 2 times
Snimljeno sa na izgled potpuno iste ploče.Sve je gotov projekt fajl,Flash,Eeprom i Fuse sve zajedno
beko atmega 32 ok .prj
munja2
Expert
Expert
Reci mi Jimmy cime si skidao program...kojim programatorom...moram da odvojim po adresama.....ovde mi deluje kao da je program samog flash-a kontrolera bez EEPROM-a u kontroleru....i HVALA druze moj na trudu
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 2 times
munja2 je napisao/la:Reci mi Jimmy cime si skidao program...kojim programatorom...moram da odvojim po adresama.....ovde mi deluje kao da je program samog flash-a kontrolera bez EEPROM-a u kontroleru....i HVALA druze moj na trudu
Ako imaš progisp izabereš Atmega 32 zatim samo otvoriš projekt fajl to jest taj koji sam postavio i ideš na Write Flash,zatim na Write Eeprom i na kraju na Program Fuse.To je mali interface koji se poveže na pinove Atmega 32,MOSI,MISO,SCK,RESET,+5V i GND
PROGISP.png
munja2
Expert
Expert
Hvala Jimmy...evo programa za ovu masinu...pozdrav kolegama