Pozdrav imam radio cd RCD 210 MP3 1KO 035 156 A Panasonic. Radio je iz auta golf 6, pojavijo se na ekranu CODE 2 i nemože se više upisati njegov original cod?
Ako može pomoć oko toga i kako vratiti na početno stanje za upis odgovarajućeg coda...? HVALA
[REŠENO] RCD210 MP3POTREBAN CODE
-
- Expert
Cekaj na safe2 dok se pojavi 1000 nek stoji uklucen radio max 2 sata
-
- Stariji član
Probano je sve to,ali se sam ugasi nakon 20 do 25 minuta.,
-
- Expert
Nema veze sto se ugasi. bitno da stoji na napajanju i resetovace se. A iz cega mislis dobiti kod ? Tema je POTREBAN KOD
Postoje ovde pravila o postavljanju teme
viewtopic.php?f=6&t=1883
viewtopic.php?f=6&t=2459
viewtopic.php?f=6&t=1883
viewtopic.php?f=6&t=2459

-
- Expert
kako je napisao on cod posjedujesiki74 je napisao/la: pojavijo se na ekranu CODE 2 i nemože se više upisati njegov original cod?
-
- Expert
Napisao je nemože se više upisati njegov original cod a tema je sa naslovom POTREBAN CODE kao prvo tema nije po pravilima i nema veze sa vezom.
Ja bih iz ovoga zakljucio da ima original kod koji ne valja, pa mu treba drugi kod koji valja
Totalno konfuzno i besmisleno
Red je da ako se trazi pomoc, koliko-toliko precizno napise sta treba a ne da analiziramo sta je pesnik hteo da kaze, trosimo vreme bespotrebno

Ja bih iz ovoga zakljucio da ima original kod koji ne valja, pa mu treba drugi kod koji valja

Totalno konfuzno i besmisleno
Red je da ako se trazi pomoc, koliko-toliko precizno napise sta treba a ne da analiziramo sta je pesnik hteo da kaze, trosimo vreme bespotrebno

-
- Stariji član
Pozdrav radi se o tome da se pojavijo SAFE 2 na tom radiju i ne može se upisati odgovarajući kod kojeg imam, zbog ovog navedenog SAFE 2. Pokušao sam sa upaljenim i ugašenim sve je uključeno na napajanje,ništa se ne dešava i dalje ostaje SAFE 2 ?
-
- Expert
Obzirom da nisi kompletno podatke napisao ( tj popunio tabelu) da se resetuje SAFE2 iscitaj 93C76 i postavi sadrzaj pa cemo ga resetovati, a za uzvrat ne moras castiti pivo nego popuni tabelu. Da si to uradio u startu dobio bi pravi odgovor a ne nagadjanje.

-
- Super Moderator
Nisam hteo da reagujem jer je kolega sonic to uradio umesto mene, ali koliko vidim tema se oduzila...sonicsabac je napisao/la:Nema veze sto se ugasi. bitno da stoji na napajanju i resetovace se. A iz cega mislis dobiti kod ? Tema je POTREBAN KOD
viewtopic.php?f=6&t=1883
viewtopic.php?f=6&t=2459
@siki74 procitaj pravila i postavi ispunjen formular u sledecem postu i mi cemo je postaviti u tvoj prvi post.
Name/Ime -
Model -
Sec.Type/Tip kodiranja -
Partnumber -
Manuf./Proizvođač -
MCU/Procesor -
EEPROM -
Sec.loc./Zaključan u ? -
PA/Audio izlaz -
Serial No/Serijski broj -
Utisnute oznake na limu -
Potreban code -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -
sigurno se neka zica otkacila...
-
- Stariji član
Evo da se javim i zahvalim kolegama na pomoći oko teme; potreban code:, rešeno je radio je proradijo?
-
- Expert
Siki74 u zavsnom textu mogao su opisati kako si rijesio i na koji nacin si upisao cod. Moza ces tim svojim obrazlozenjem nekome pomoci ubuduce, i da bi se takva mogla upisti u rijesene teme..
-
- Expert
Opet isto....
autor napustio temu i resio aparat.
autor napustio temu i resio aparat.

-
- Stariji član
Pozdrav evo kako sam to uradio sa ovim radiom da se makne navedeni CODE 2 i ponovo vrati za upis odgovarajućeg CODa, prikopčao sam na vw 5 golfa na njegov odgovarajući konektor i ostavio pod kontaktom, da bi se nakon šest sati vratijo u pravo stanje 1000 za upis coda kojeg smo imali , upisan i radi ok.
Na radnom stolu ništa nisam mogao sve je bilo spojeno kako treba što se tiče napajanja, i tu sam ostavljao par sati da bude upaljen te nisam ništa postigao, jer je radio kolega dobio da ga stavi u neki drugi auto...?
Na radnom stolu ništa nisam mogao sve je bilo spojeno kako treba što se tiče napajanja, i tu sam ostavljao par sati da bude upaljen te nisam ništa postigao, jer je radio kolega dobio da ga stavi u neki drugi auto...?