Producer/Proizvođač - Samsung
Model No/Oznake modela - UE55C6005RW
Main board/Matična ploča - BN41-01444b
LVDS/TCON -
Flash -
Tuner analog/digital - BN40-00127A
Inverter/Backlight - Na mrezu
Lcd display/Panel - T550FBE1-FA
Power supply(SMPS)- PD55AF1E_ZHS
Tv stigao sa ukljuceni demo, reklame kruze sa strane i ne radi daljinac, probano par daljinca ne uspevam da udjem u servisni,demo mogu da ugasim tako sto drzim 5s meni medjutim posle gasenja i paljenja opet se pojavi demo...
Pozdrav svima.... Nenad
[REŠENO] Samsung UE55C6005 ne radi daljinac
-
- Expert
Zar nije moglo neko drugo ime da se izabere kao Nick-name nego NESRECA.Ja kad sam ucio srpskohrvatski u skoli to znaci nesto lose i tuzno i deprimirajuce.Valjda imas neki nadimak prikladan.A i nepisano je pravilo da se kaze nesto o struci,skoli,zanimanju ,amater ili profi iz oblasti elektrotehnike i elektronike.
Sve vise mislim da su sajtovi koji prvo traze da polozite test iz oblasti za koju se registrujete-u ovom slucaju elektrotehnike-u pravu.Mozda bi i ovde trebalo razmisliti o toj ideji.
Sve vise mislim da su sajtovi koji prvo traze da polozite test iz oblasti za koju se registrujete-u ovom slucaju elektrotehnike-u pravu.Mozda bi i ovde trebalo razmisliti o toj ideji.
-
- Administrator
- Been thanked: 2 times
Kolega je nesretan zbog DEMO MOD-a i ako uspijemo da mu riješimo On će biti sretan a ja ću mu obrisati prva dva slovayeremmy je napisao/la:Zar nije moglo neko drugo ime da se izabere kao Nick-name nego NESRECA.Ja kad sam ucio srpskohrvatski u skoli to znaci nesto lose i tuzno i deprimirajuce.Valjda imas neki nadimak prikladan.A i nepisano je pravilo da se kaze nesto o struci,skoli,zanimanju ,amater ili profi iz oblasti elektrotehnike i elektronike.

-
- Expert
http://www.samsung.com/uk/support/model/UE55C6005RWXXE
Evo ja mu predlazem da lepo procita sve na ovom linku skine upgrade za USB i resi se prva dva slova
Evo ja mu predlazem da lepo procita sve na ovom linku skine upgrade za USB i resi se prva dva slova
-
Hvala to sam prelistao,upgrade sam ostavio za kraj iz razloga sto je samsung za starije modele izbacio par sitnica iz softvera januara meseca, pa se onda seti musterija da me nazove da mi javi kako nema youtub-azooe je napisao/la:http://www.samsung.com/uk/support/model/UE55C6005RWXXE

Jimmy ako moze bicu zahvalan da mi ne dirate nick

-
- Expert
- Been thanked: 1 time
Info za one koji nisu pročitali.
YouTube Support for Samsung Smart TV's to end 30-Jun-2017
YouTube Support for Samsung Smart TV's to end 30-Jun-2017
Kod: Označi sve
https://support.google.com/youtube/answer/7379403?visit_id=1-636311427610808158-1313866435&p=tv_lbl&hl=en&rd=1
Alexa
-
Reseno zamenjena cela tastatura,nije do senzora,sreca pa sam imao drugi samsung 46 sa ostecen displej od kog sam probao tastaturu.... malo zeznuto da se odlepi ni grejanje ne pomaze bas mnogo ..
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Eto, i nesreću je sreća pomazila.nesreca je napisao/la:Reseno ...,sreca pa sam imao drugi...

-
- Expert
A i demo nestao zamenom tastature?