Pozdrav svima,
Interesuje me da li je neko radio sa sadrzajima nand memorija na nacin da konvertuje npr. nand.bin (koji se iscita npr. sa tnm5000 ) u particiju fat(ili sta vec) da bi se vidio sadrzaj tog cipa
Konkretno ,u navigaciji je ubacen pogresan sw ili je pogresno uradjeno otkljucavanje(skoro sam imao slucaj sa navi becker ferrari 7929 koja nema mogucnost spajanja na racunar a musterija je sama radila unlock sa nekog foruma i navigacija se pokrene i zaglavi a update za ovu navigaciju nije u obliku jednog bin fajla)
a i kako konvertovati npr podatke sa usb-a koje programator procita kao .bin u fat kako bi se vidjeli fajlovi i kao takvi iskopirali
ako je neko koristio neki program ili vise njih bio bi zahvalan na odgovoru...
hvala..
nand.bin-particije
-
- Super Moderator
Koliko je MB iscitan fajl programatorom i da li ga programator sam imenuje u *.bin ekstenziju? Da li je to bas Becker Traffic Assist Pro Ferrari 7929 ili su nju samo uzeo za primer?
Inace pitanje ti je bas dobro, i svako saznanje bice od koristi za sve ostale probleme gde ide nand memorija. Ja jos nemam nand programator, jos uvek biram ali imam dobro predznanje narocito oko kernela i operativnih sistema. Neko ko radi moblne bi ovde mogao da nam odrzi veoma kvalitetno predavanje samo ako zeli da se otvori
Inace bin je ekstenzija fajla a FAT je vrsta particije na kojoj mogu da se skladiste razni fajlovi.
Inace pitanje ti je bas dobro, i svako saznanje bice od koristi za sve ostale probleme gde ide nand memorija. Ja jos nemam nand programator, jos uvek biram ali imam dobro predznanje narocito oko kernela i operativnih sistema. Neko ko radi moblne bi ovde mogao da nam odrzi veoma kvalitetno predavanje samo ako zeli da se otvori

Inace bin je ekstenzija fajla a FAT je vrsta particije na kojoj mogu da se skladiste razni fajlovi.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.