[REŠENO] Pasat B5 pomoć

Forum za autoelektroniku i autodijagnostiku
korisnik
Expert
Expert
Been thanked: 1 time
Pasat B5 1.9 TDI AT 2001 god ne može da predje 2000rpm do kojih stigne gotovo momentalno i sa 2K obara non-stop na 1K i sve tako na punom gasu.Dijagnostika kaže senzor obrtaja motora.Takodjer sam proverio rad papučice gasa,MAF senzora,EGR ventila,vakuuma i sve je ok.Problem mi je što ni na jednom programu koji imam nema prikazano GDE se nalazi pomenuti "engine speed sensor" pa bih vas molio za pomoć kako bih ga pronašao.
Unapred hvala svima koji prate post!
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 2 times
Možda ti pomogne ovaj video snimak

korisnik
Expert
Expert
Probacu ujutro pa javim.Inace kada predje 2K obrtaja tek tada počinje kao nekakva blokada na 2K i uključi se lampa za ABS koja posle ponovnog starta ne sija ali čim predje 2K obrtaja ponovo se uključi lampica i auto ne može da ide :(
grki
Expert
Expert
Meni je se to desavalo ,vozim auto samo odjednom spadne na mali broj obrtaja,mozes da dajes gas koliko hoces auto ide sporo i jedva vuce,problem je bio senzor radilice
korisnik
Expert
Expert
Upravo tako samo sam ja imao "sreću" da kupim neispravan senzor pa dok se nisam dozvao pameti da ga probam instrumentom izgubih pola dana za ništa :(
Kako god,rešio sam problem,hvala Admin-Jimmy a i ostalima koji su pratili post ;)