TOYOTA YARIS 1,4 Senzor papučice gasa
-
- Expert
Kolega ima problem sa Toyotom yaris 2002 god.Auto ponekad u vožnji izgubi snagu, brzina tada oko 30KM/h.Par puta mu se desilo pri preticanju drugog auta! Ako ugasi auto,malo sačeka i ponovo upali sve bude ok.Najverovatnije je u pitanju senzor papučice gasa.Dali je neko od kolega upoznat sa ovim problemom,dali postoji mogućnost popravke.Pozdrav!
-
- Expert
Odnesi auto kod nekog servisera da ti procita koju gresku ima i onda znaces dal je senzor il nesto drugo al upisi tu sifru koju procita.
-
- Expert
Obratio se ovlašćenom TOYOTA servisu u BG,rekli su mu da je senzor gasa neispravan.Ta zamena kako su mu rekli košta oko 500 eura,pa pokušava ako je moguće,jeftinije izvrši popravku.Koliko tu može pomoći šifra, kada ode na dijagnostiku kod servisera?
-
- Expert
Bio je kod servisera poslao mi sms: P1120 accelerator pedal position circuit malfunction ! Pozdrav.toce je napisao/la:Odnesi auto kod nekog servisera da ti procita koju gresku ima i onda znaces dal je senzor il nesto drugo al upisi tu sifru koju procita.
-
- Expert
- Been thanked: 1 time
Za dva šrafa i drugu pedalu oko 500e.Pa na zapadu je ta cela tojota to godište 1k eura
Pogledaj link pa se pokušajte nekako snaći.Unutar je magnetni(bezkontaktni) senzor pa mislim da nema previše svrhe otvarati neispravnu pedalu.
Ako ste već sigurni,prelistajte druge artikle na sajtu,pronadjite odgovarajuću,pronadjite nekoga ko ima PayPal nalog i kupite papučicu za max 100e(sa sve troškovima poštarine),novu
Srećno.
http://www.ebay.com/itm/Toyota-Yaris-Mk ... Sw9mFWMLgG

Pogledaj link pa se pokušajte nekako snaći.Unutar je magnetni(bezkontaktni) senzor pa mislim da nema previše svrhe otvarati neispravnu pedalu.
Ako ste već sigurni,prelistajte druge artikle na sajtu,pronadjite odgovarajuću,pronadjite nekoga ko ima PayPal nalog i kupite papučicu za max 100e(sa sve troškovima poštarine),novu

Srećno.
http://www.ebay.com/itm/Toyota-Yaris-Mk ... Sw9mFWMLgG
-
- Expert
Hvala kolega korisnik.
-
- Expert
Kolega je tražio moju pomoć, u vezi problema na svom automobilu, koji ga muči više od pola godine.Rekao sam mu, da ću zamoliti kolege sa foruma,za savet,kako to rešiti.Kolege toce i korisnik su dali po nekoliko sajtova,i sugestije kako da to reši,koje sam mu ja preneo.Ali...!? kolega je i dalje skeptik i "neverni toma" (profesor).i naravno "pametniji od nas".Ja sam svoje obavio.Zahvaljujem se kolegama toce i korisnik-u na pomoći.Molim admine da zaključe temu.Pozdrav!