Da bi popravili LCD / LED display , zajednički alati je samo Revork Station , dobro lemljenje fluks i samo neke mali alati . U slučaju da želite da zamenite svoje COF ili ponovno lemite svoj TAB , morate imati za lepljenje Machine da to uradi . To je skup alat za investiranje . U slučaju da imate ogromnu količinu display popravki , onda morate da kupite jednu masinu.
Tab lemna mašina
Za neke stvari u pitanju kontakt na kartici ili njihov spoj linije je pukotina , takođe moze biti popravljeno. Sa znanjem / popravke informacije. i učiniti više praktične , verujem da se možete dostići taj nivo da se popravi LCD / LED panela za TV , monitor i laptop !
U rezervni delovi za popravku LCD / LED panel , pored uobičajenih elektronskih komponenata ( osigurač , kape , dioda , TR / MOSFET IC ) , kada je potrebno da zamene svoje COF , morate da znate gde da pronađete ove delove : COF , ACF traka i sl...
http://nl.aliexpress.com/item/FOG-FOB-T ... 58043.html
tab bonding machine...
-
- Expert
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Super Moderator
Vidim da radi i displeje za iPhone. Do skoro su slali displeje za kinu na reparaciju a sada cujem da je neko kupio masinu i da se zamena stakla radi kod nas. E sad, moguce je da za mobilne postoji manja masina od ove.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Administrator
- Been thanked: 2 times
Moj sin to odavno radi i to sa najprostijom "mašinom" ručne izrade made in JimmyAdmin tvzmaj je napisao/la:Vidim da radi i displeje za iPhone. Do skoro su slali displeje za kinu na reparaciju a sada cujem da je neko kupio masinu i da se zamena stakla radi kod nas. E sad, moguce je da za mobilne postoji manja masina od ove.

Pozdrav
-
- Expert
Dilema: Da li kupiti ovakvu masinu i zaradjivati sa njom pretpostavlja se koliko u odnosu na sve okolnosti ili kupiti stan i izdavati za 100e i zaradjivati tako lako?
Rad je stvorio coveka a nerad gospodina.
Rad je stvorio coveka a nerad gospodina.
-
- Expert
ovu drugu varijantu kolega
-
- Expert
nemojte tako pateticno posmatrati alat , ima pred nama mnogooooo popravki jos.....
nije vucenje zica po staklu jedini alat u zivotu! -prespajanje PANELA
nije vucenje zica po staklu jedini alat u zivotu! -prespajanje PANELA

-
- Administrator
Nema više računice investirati hiljade eura da bi se opravio neki aparat koji ne vredi ni 100 eura.Novi Led televizori od 32 inča full HD kod mene u prodavnici koštaju 187 eura sa dve godine garancije.
Pozdrav
Tv LED 32'' Fuego

Pozdrav
Tv LED 32'' Fuego

-
- Expert
istina , kada se pojavio samsung crt kostao od 250e -500e prije 10 godina, a danas led .....
sto ne znaci da se treba predati propasti..... uvvijek ce neko raditi ,sto nebi i mi ili i ja ili ti...
sto ne znaci da se treba predati propasti..... uvvijek ce neko raditi ,sto nebi i mi ili i ja ili ti...
-
- Super Moderator
Kod nas je ista cena a vidim da Fox daje 5godina garancije.
A.A.
A.A.
-
- Administrator
Ja sam kupio tu manju za mobilne...Admin tvzmaj je napisao/la:Vidim da radi i displeje za iPhone. Do skoro su slali displeje za kinu na reparaciju a sada cujem da je neko kupio masinu i da se zamena stakla radi kod nas. E sad, moguce je da za mobilne postoji manja masina od ove.

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
SVAKA CAST JIMMY!! EXTRA
Zadnja izmjena: dell, dana/u 07 sij 2016 02:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Super Moderator
Izgleda da je cela nauka u preciznoj temperaturi i finim kalupima za rucnu presu?
Kinez taman krenuo na pus pauzu kada je krenulo snimanje
Kinez taman krenuo na pus pauzu kada je krenulo snimanje

A.A.
A.A.
-
- Super Moderator
Sva cast Jimmy i da ti sto pre otplati sebe a posle i da zaradi za tebe koji evric
ja se cudio kako se uklapa ona ostavljena cigareta u celu ovu pricu
...

BravooooAdmin tvzmaj je napisao/la: Kinez taman krenuo na pus pauzu kada je krenulo snimanje

sigurno se neka zica otkacila...
-
- Administrator
Imam preko 200 mojih polomljenih displeja koji će biti opravljeni i ugrađeni kao novi po cenama od 30 do 100 evra u zavisnosti od modela mobitela,plus nekoliko svakodnevnih zamena stakala po ceni od minimum 25 evra tako da je mašina već otplačena i zarađuje za jednog savremenijeg naslednikaAdmin purke je napisao/la:Sva cast Jimmy i da ti sto pre otplati sebe a posle i da zaradi za tebe koji evric![]()

Hvala i pozdrav!
-
- Novi registrovani član
Jel lepiš OCA folijama? Da li imaš i onaj vakuumski bojlerčić za izvlačenje mehurića?