Proizvođač -
Model -CTV-55x10 TXT
Model chassis -
PCB Nr -
Procesor - TDA9361ps/n3/5
Eeprom -24C08A
Vertikala -stv9302a
Audio -tda 7056b
SMPS -
Display-ekran -
FBT(VN trafo) - bsc25-n1631
Tuner -ewt5f3t1-e06w
Simboli: Microfarad µF Ohm Ω
aparat je navodno oštećen od groma zamjenio sam mrezni ćip cq0765rt dobio sam stby ali kad ga upalim na daljinski lapmpica se ugasi ali ne starta naponi u sekundaru su ispravni zamjenio sam par kondezatora 470X2kom i 1000) ali opet isto 5v naravno imam ali na izlazu iz 7908 nemam ništa kao ni na ulazu mjerio sam tranzistore i oni su ok po instrumentu otkačio sam jednu nožicu tj colekor i doka sam mjerio tv mi je upalio kad sam nakratko sa instrumentom spojio nožicu koja je odlemljena i skužio da tv ima uključenu roditeljsku zastitu pošto nemam original daljinski nisam mogao naci program ali prebacivanje i scart radi,poslije toga mi je još koji puta upalio...sada neke pute imam 10,5v na ulazu a na izlazu 7,5v i ponaša se isto..... stavio prazan eeprom i tv upali odmah ali je "glup" imam neke eeprome za quadro 55cm ali sa niti jednim ne radi kako treba ali sa većinom njih upali ali sa krivim parametrima a sa jednim mi se ponaša kao i sa originalnim stby crvena upalim stby se ugasi i nakon koji minut se opet upali.
molio bi eeprom ako netko ima ili pomoć.