[REŠENO] Whirpool AWO/D 6083
-
- Expert
U ovoj mašini je programator L1782 isti kao ranije spominjan na forumu,a pregledom istog nisam uočio nikakav vidljiv problem.Juče je slabo vtela na centrifugi u bilo kom programu rada. Danas je drugačija situacija
Mašina,čim je uključim, krene samo da izbacuje vodu iako je prethodno nije ni primila.Pri tome motor se ne pokrene uopšte.Ne uspevam ni da je uvedem u test mod pa da očitam grešku. Nisam iskusan s ovom vrstom tehnike pa me interesuje mišljenje nekog iskusnijeg u vezi ovog problema. Mašina je moja a i žena za vratom...

Halo,Bing,kako brat? Opet je u zatvoru?!
-
- Expert
Pogledaj presostat i crevo sto ide na njega,mozda je zaguseno- produvaj ga.
-
- Stariji član
Aqua stop , nivostat ,filter(začepljen odvod ) ako nije ništa od navedenog a proverena periferija onda proveri napone na ploči +12V ,+5V i trijak za pumpu.Mašina,čim je uključim, krene samo da izbacuje vodu iako je prethodno nije ni primila
-
- Expert
Hvala na sugestijama. Produvao sam crevo na presostatu ali se mašina isto ponaša. Sito-filter nisam uspeo da izvučem pa sumnjam da se tu nešto 'ubetoniralo'. Pri pokušaju izvlačenja su popucale plastične zakačke na njemu pa mislim da ću morati da skinem pumpu
-
- Expert
Izvađeno sito,dugmići od košulje i podloške iz pumpe
(naravno,sve je to moje) i problem REŠEN