U principu imas dve verzije tog uredjaja 4.01 i 4.74.Prva ti se zakljucava posle ne znam 200 pokusaja a druga posle 50.Druga verzija je bogatija za nekoliko opcija ne znam szad sta te konkretno interesuje.Prvo mozes sam da otkljucas ali za drugu ti treba malo bolji alat i hardwerski zahvat.Moze se od 401 napraviti 474 ali to je vec druga prica
4.01 sam radio preko usb ali za 4.74 nece moci preko usb-a.A to sto ne radi poneka funkcija jbg sa te pare .......Ko ume i zna otplatice ga jednom intervencijom
Pozdrav svima imao sam 4.01 Car Prog sa brojacem (token),sada imam Carprog 7.25 koji nema brojac i radi dosta vise funkcija od starog ,hardverski su razliciti a i sam damp kad ga stavi u hex editor nema numeraciju u linijama ka damp iz 4.01. Ma da je cena mnogo veca oko polovine originala iz Litvanije.Iz originala(Litvanskog) damp radi na najnovijim clonovoma iz Kine i nemaju brojac
To je isti serijski broj koji imaju svi kineski clonovi i vuku lib file od 4.o1 verzije sofwera atmege.Tako da mozes imati i verziju 9.88 ako je lib file od 4.01 to je to.Sto je otkljucano otkljucano je.Sve nove stvari u novijoj verziji softwera 5.45, 6.80, 7.25. 7.28 bice N/A
Sad sam trazio clip na youtube izbrisan je, kako tip uklanja( ne radi reset conter) vec remover caunter na V 4.74 ,i to radi izmenom dampa. Ne secam se bilo je to pre godinu dana da li je radio i hardversku rekonstrukciju,zapamtio sam da je Indijac i da inzenjer elektronike. U svakom slucaju kada kupujes kupi uredaj od nekog ko je iz nase struke i daje garanciju na ono sto govori.Ima nekoliko kolega u Srbiji koji bukvalno svaki uredaj koji prodaju(a stigne iz Kine) preleme fluksom,testiraju,isprave bagove i na to onda daju garanciju,za razliku od obicnih trgovaca koji ne znaju ni sta prodaju a da negovorim o strucnoj pomoci.Ja sam CarProg platio 220 e +50e uklanjanje brojaca,pisana garancija,fiskalni racun
Pozdrav svima
jel ima software za navigacije koji kalkulise code preko seriala ili sam ja pogresno skonto i jel moze da uradi neku od navigacije gdje je code u flashu.