Pozdrav.
Auto je 2001.god. , 1,4 benzin, karavan.
Posle velikog minusa...,otisla je elektronika.
Ventilator non-stop radi i kad je ugasen auto,
Kada se upali auto:
Svetli lampica ulja,
Ne radi sat temperature,
I svetli lampica STOP.
Da li je neko imao slicno,da mi nesto vise kaze... Ima li leka,i mozda neko ima takav kompjuter za prodaju,jer je mozda jeftinija varijanta.
Oznaka je PSA S2000-29 (ako treba jos neka oznaka upisacu).
Auto je zetov,nije pri parama pa sam hteo da probam pomoci...Za pocetak su mu trazili unapred 50e samo da se otvori kompjuter a za dalje radnje naknadno.
Pozdrav
Citroen xsara
-
- Expert
za pocetak skini mu akumulator na jedno sat vremena , trebat ce ti posle toga i dijagnostika da pobrises greske , ako ne bude pomoci izvadi ecu , otvori i lagano ga produvaj duvaljkom , iskontrolisi vodove na senzorima , temperatura , maf skini kablove sa istih ocisti kontakte sa sprejom pa vrati ,, ..kad sve to odradis javi se za dalje upute..pozzz
Same Shit Different Day
-
- Expert
Ok. Hvala na pomoci. pa cu da se javim...
Pozdrav
Pozdrav
-
- Expert
Dijagnostikom je utvrdjeno da nevalja senzor-termo davac. A prethodno je zamenjen novim,i opet je sve isto. Dijagnostika opet pokazuje kao da je veza izmedju njega i ecu u prekidu ili tako nesto...ne vidi ga. Kontakti i zice mereni omski,pokazuje da je dobro.
Ecu skinut,otvoren poklopcic,ali je sva elektornika zalivena u gumi,samo sam malo izduvao i to je sve.
Brisane su greske,ali se opet vrate.
Mozda opet nevalja termo davac,iako je stavljen nov...kako bi ga mogao ispitati?
Pozdrav
Ecu skinut,otvoren poklopcic,ali je sva elektornika zalivena u gumi,samo sam malo izduvao i to je sve.
Brisane su greske,ali se opet vrate.
Mozda opet nevalja termo davac,iako je stavljen nov...kako bi ga mogao ispitati?
Pozdrav
-
- Expert
Za pocetak skini sa neta AUTODATA ili WorkShop ,bice ti mnogo lakse...
Pozdrav svim ucesnicima