Na ovoj masini se desava da koji god se program starta masina ne radi. svetli start,i sve ostalo sto se podesi,ali ne prima vodu,ne krece. Jedino na oplemenjivacu primi vodu i krene da radi,znaci samo na taj program prima vodu. Pre 10tak dana se desilo na istoj da posle pranja sarenog vesa,masina odma ukljucena za beli i nije htela da radi,ali ni na jednom programu. Posle dva sata mirovanja,probali su i masina normalno radila sve do danas...
Mislim da je ovo org. oznaka W62Y2/S sensocare. Da li je neko imao problem i sta bi moglo biti uzrok...?
Poz
[REŠENO] Ves masina Gorenje w62
-
- Expert
-Hidrostat :Ispitati na pritisak (membrana ima 2 polozaja-nivoa )i om metrom!
-El.ventil :Zacepljeno sito na ulazu,dali dobija napajanje,spulna.
-El.ventil :Zacepljeno sito na ulazu,dali dobija napajanje,spulna.
-
- Expert
Masina je pod garancijom,stara oko 1,5godinu. i ostao je jos jedan isecak od gar. lista... Nisu hteli da zovu servis bas zbog toga. Mislili smo mozda nekim resetom da je resimo,posto prima vodu uvek i samo na oplemenjivacu.Sito za vodu je ok! Rekao sam da mora da se otvara,pa ako pristanu provericu.
Hvala na pomoci! Pozdrav
Hvala na pomoci! Pozdrav
-
- Expert
U pravu ste za garanciju. Rekao sam im i ja da je nebitno,5 god. je 5 godina. Al dobro,zvali su me,pitali... Uglavnom kvar je resen, Milenko je bio u pravu. El. ventil je otisao. I to jedan,od dva. Zato prima vodu samo na jednom programu.
Pozdrav.
Pozdrav.
-
- Expert
Ok. Bitno je da radi !