[REŠENO] Ves masina Gorenje w62

Forum za servisiranje bele tehnike
Radovan74
Expert
Expert
Na ovoj masini se desava da koji god se program starta masina ne radi. svetli start,i sve ostalo sto se podesi,ali ne prima vodu,ne krece. Jedino na oplemenjivacu primi vodu i krene da radi,znaci samo na taj program prima vodu. Pre 10tak dana se desilo na istoj da posle pranja sarenog vesa,masina odma ukljucena za beli i nije htela da radi,ali ni na jednom programu. Posle dva sata mirovanja,probali su i masina normalno radila sve do danas...
Mislim da je ovo org. oznaka W62Y2/S sensocare. Da li je neko imao problem i sta bi moglo biti uzrok...?
Poz
milenko
Expert
Expert
-Hidrostat :Ispitati na pritisak (membrana ima 2 polozaja-nivoa )i om metrom!
-El.ventil :Zacepljeno sito na ulazu,dali dobija napajanje,spulna.
Radovan74
Expert
Expert
Masina je pod garancijom,stara oko 1,5godinu. i ostao je jos jedan isecak od gar. lista... Nisu hteli da zovu servis bas zbog toga. Mislili smo mozda nekim resetom da je resimo,posto prima vodu uvek i samo na oplemenjivacu.Sito za vodu je ok! Rekao sam da mora da se otvara,pa ako pristanu provericu.
Hvala na pomoci! Pozdrav
Radovan74
Expert
Expert
U pravu ste za garanciju. Rekao sam im i ja da je nebitno,5 god. je 5 godina. Al dobro,zvali su me,pitali... Uglavnom kvar je resen, Milenko je bio u pravu. El. ventil je otisao. I to jedan,od dva. Zato prima vodu samo na jednom programu.
Pozdrav.
milenko
Expert
Expert
Ok. Bitno je da radi ! :)