[REŠENO] Grundig wkc3851 Unlock Code
-
Prekinulo mi se napajanje na grundigu wkc3851 a auto sam kupio polovan pre 4 god pa nemam kod-serijski br je GR0492X8068116 UNAPRED ZAHVALJUJEM ZA SVAKU POMOC
-
zahvaljujem se na razumevanju ali tek juce sam od prijatelja dobio podatke za sajt,potrudicu se da budem aktivan clan ,penzioner sam i invalid i imam dosta vremena ,inace sam elektro struke i svojim znanjem dacu skromni doprinos kome bude potreban-gde mogu da vidim poruku na pm? -pozdrav za obojicu,na mailu nema poruke ili nisi stigao da posaljes "zahvaljujem se na trudu i nadam se poruci !!!WoodCutter je napisao/la:Dobro ... poslaću mu poruku a on neka javi jel dobar.Jimmy je napisao/la:Daj čoveku ceo cod na PM neću te kaznitiWoodCutter je napisao/la:Code je xxx0 ali Imaš samo jedan post pa ne smem rizikovati da dobijem kaznu
BR
-
EVOstigao sam kuci i odmah sam isprobao cod ---EVO RADOSTI MUZIKA CEPA -KONACNO ONAJ STARI STROJ-NE znam kako da ti zahvalim dugo mi vec ne radi-jos jednom ti velika hvala dok ne bude neki nacin da se revansiram.Svima MAX POZDRAVIWoodCutter je napisao/la:Poslao sam ti još sinoć na pm ali ti je nisi preuzeo, sad ću poslati i na email ...ahil9 je napisao/la: zahvaljujem na razumevanju ali tek juce sam od prijatelja dobio podatke za sajt,potrudicu se da budem aktivan clan ,penzioner sam i invalid i imam dosya vremena ,inace sam elektro dtruke i svojim znanjem dacu skromni doprinos kome bude potreban-gde mogu da vidim poruku na pm -pozdrav za obojicu,na mailu nemaporuke ili nisi stiga da posaljes "zahvaljujem na trudu i nadam se porucu !!!