[REŠENO] VEŠ MAŠINA PRIVILEG CLASSIC 3984

Forum za servisiranje bele tehnike
moso
Expert
Expert
Pozdravljam majstore foruma, imao bih jedno pitanje, radi se o veš mašini Privileg 3984, koja uredno izvrasava programe pranja uzimanja vode izbacivanje,
sve dotle dok nedodje da treba centrifugirati tada na momenat pokrene centrifugu i odmah stane. Prebacivanjem programatora na direktno izbacivanje vode što podrazumeva i centrifugu tu masina odradjuje bez problema. Znaci motor je ispravan, Centrifuga-Pranje,, greje vodu, pumpa izbacuje, jedino je problem u toku pranja po zavrsetku da uključi centrifugu.
Skinuo sam i pregledao programator, nista posebno nisam nasao izuzev jednog relea kojih ima 4.kom..da je malo nagoren kontakt sto je otklonjeno. Pretpostavka moja je mozda bi trebalo reprogramirati eeprom.,samo gde naci.. mozda nisam u pravu,.Ako neko ima bilo kakvu sugestiju rado cu prihvatiti.
Hvala poz..

slika
GIPI
Expert
Expert
Kakvo je stanje sa odvodima,filter,mocuce da nestigne izbacit svu vodu ako je slab odvod.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 2 times
I ja imam Privileg Dynamic 6611 i kod te ima taster ispod kojeg piše Spülstop.Kad je uključen centrifuga je isključena.Pogledajte ima li to i vaša mašina i dali taj taster pali i gasi kontrolnu ledicu iznad tastera.Kod moje je peti taster desno od šaltera za biranje programa.Istovremeno kad je taj taster uključen ne svetli ledica podešavanja broja okretaja centrifuge,450,650,850,1100

Pozdrav
moso
Expert
Expert
Izlaskom na lice mesta kod musterije utvrdio sam da neznaju masinom da rukuju, masina je doneta iz nemačke polovna kod mene je doneta sa objasnjenjem kako sam naveo, masinu licno nisam testirao. Slicnost postoji kako je Jimmy naveo., isprobao sam na lice mesta masina radi.
Tako da bih zamolio Admin.foruma da je problem REŠEN. Hvala na pomoci za Jimmy-a i GIPI-a. Lep pozdrav..