[RJEŠENO] Telefon Panasonic KX-TGA110EX

Forum za servisiranje bele tehnike
Max
Expert
Expert
Nabavljen polovan telefon bezicni Panasonic KX-TGA110EX a BAZA KX-TG1100SLD da li je ovo dvoje kompatibilno jer slusalica nema mreze a na zvucno trazenje slusalice od strane baze slusalica se nejavlja da li je problem o neuskladjenosti dampova baze i slusalice ili ovo slusalica nije od ove baze.
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Probaj da ih povezes ovako

1. On the handset, press [MENU], then press [0][0]. The handset displays "Refer to manual to prepare base. Then press OK->"
2. On the base unit, press [SELECT] until the desired extension number [H1, H2, H3, or H4] is displayed on the base unit, then press and hold [CALL] until the CHARGE indicator flashes.
3. On the handset, press the [OK] softkey.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
Max
Expert
Expert
Nije proslo ovo imam dampove od ove baze KX-TG1100SLD ova je kod mene i slusalice koja ide uz ovu bazu pa cu upisati dampove ali nisam i dalje siguran da je ova slusalica KX-TGA110EX od ove baze molim potvrdu od strane nekoga jer na ovoj slusalici mogu izabrati samo bazu 2,3,4 ali ne bazu 1.
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
U principu trebalo bi da moze da izabere svaku bazu. DECT telefoni rade i sa bazama od drugog proizvodjaca.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
Max
Expert
Expert
Probao sam i ove dampove od baze i slusalice sto su OK ni sa njima isto neda uposte uci u bazu preko slusalice odmah odbije pokusaj zvucnim signalom kao da je ta opcija nedostupna.
Max
Expert
Expert
Neide jer baza nije od slusalice i nema mogucnosti da se prijavi sl. na tu bazu.Odustao
strule
Expert
Expert
slusalica bezicnog telefona panasonik moze se upariti sa bilo kojm bazom u meniju za podesavanje slusalice ima registracija pri potvrdi registracije na bazise drzi stisnuta tipka za trazenje slusalice kod kda trazi je 0000
Max
Expert
Expert
Imam tu proceduru probao sam ali neide sa orginalnim sadrzajem dampova upisao sam dampove od ove baze i slusalice i na OK Setting HS pa Registration - Register HS i pritisnemo na bazi trazenje slusalice izbaci pin BS cetiri nule i OK radi ali mi ovi dampovi sto sam upisao pokazuju da je baterija na jednoj crtici mada su baterije napunjene maximalno tri crtice znaci ovi dampovi mi lazu napunjenost baterije orginalni su OK ali nemogu upariti bazu i slusalicu.
Max
Expert
Expert
Damp od baze sam koristo ovaj sto sam imao a od slusalice je ostao isti prijavio slusalicu i proslo je ako damp ztreba od ove baze sto sam pisao tu sam a okacit cu cim vise vremena damp.ZAVRSENO