Pozdrav svima
Problem je bio Lg 37lc55,poslije udara groma tv i dalje radio ali bez av ulaza tunera pc vga,
Jedino je radio hdmi ali bez tona.Naručio ploču sa ebay britanskog naravno,spojio i ploča ne radi slika trese gubi se,i na kraju nestane,samo svijetli pozadinsko.
Napišem mail, vele da im vratim ploču,poštarina za vratiti iz HR 25 EURA.Nije mi se dalo vraćati je, malo grijanja i malo hlađenja i hop jedan smd elektrolit od 100mikro reagira.
Promjenim ga i tv fercara ko grom.
Možda nekom pomogne.
Ebay nije uvijek OK LG 37LC55
-
- Expert
To je opste poznato, bilo price na raznim forumima cak i njihovim da se prodaju i neispravne ploce.To su zapravo ploce od rasturenih TV.I ja sam dobio maticnu plocu za DEEL monitor 24 inca koja par puta u toku dana na sekund zatamni i ide dalje, tako to ide kao u onoj pesmi
-
- Super Moderator
Kupovina na aukcijama je igra na srecu. Najbitnije je da umes da postavis prava pitanja prodavcu pre nego sto kliknes kupi. Ono sto mi je sumnjivo placam samo onoliko koliko mogu da oprostim 

“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
Ma ovaj prodavatelj je imao 99% pozitivne ocjene, jednu ili dvije neutralne,ali je problem poštarina koju ne priznaju,kod eventualnog vraćanja.
Ja znam da su ploče korištene i izvađene iz tv-a sa slomljenim ekranima,ljudi su to lijepo napisali,ali oni su jedina opcija.
U quadru ili lg servisu su preskupe ploče,a i ponašaju se kao da su izmislili dijelove ,a ne da ih prodaju po dobrim cijenama.
Ovo je prvo iskustvo lošije sa Ebay-a ,ali opet je na kraju dobro ispalo.
Htio sam napomenuti da majstori koji se bave ovim poslom nekad iznesu svoja iskustva kod neobičnih kvarova,tj neuobičajenih bez obzira dali netko treba pomoć ili ne.
Raspisah se a vruće je + 40C
Ja znam da su ploče korištene i izvađene iz tv-a sa slomljenim ekranima,ljudi su to lijepo napisali,ali oni su jedina opcija.
U quadru ili lg servisu su preskupe ploče,a i ponašaju se kao da su izmislili dijelove ,a ne da ih prodaju po dobrim cijenama.
Ovo je prvo iskustvo lošije sa Ebay-a ,ali opet je na kraju dobro ispalo.
Htio sam napomenuti da majstori koji se bave ovim poslom nekad iznesu svoja iskustva kod neobičnih kvarova,tj neuobičajenih bez obzira dali netko treba pomoć ili ne.
Raspisah se a vruće je + 40C