[REŠENO] Balupunkt Kiel CD30 pomoć
-
- Expert
pozz kolege uzeo za male pare ovaj radio da ga sebi postavim u auto i čovek mi rekao da mu neradi display sad sam skopčao radio da vidim šta mu je display ne radi niti radi dugme za izbacivanje cd-ova samo plavo svjetlo sija na power-u i reaguje samo na power upali se i ugasi al bez displaja pa mi treba pomoć odakle da krenem gdje da tražim kvar..Hvala
Same Shit Different Day
-
- Expert
primetio sam da se lm317 grije nenormalno pa cu pokušati da ga zamenim da vidim hoče li biti pomaka...
Same Shit Different Day
-
- Expert
skinuo lm 317 upalio radio i radi bez njega sad ču stvavim novi pa javim jel to to..Hvala jimi...
Same Shit Different Day
-
- Expert
ista stvar lm se grije radio neće da upali kad je tu kad ga skinem radio se upali i automatski počne da se smanjuje...
Same Shit Different Day
-
- Expert
izlazni napon lm-a je na pinu 2 i ide na konektor CD-a al sa isto ponaša i kad je cd otkopčan znači kad ga nema....
i nije u masi
i nije u masi
Same Shit Different Day
-
- Super Moderator
Sve sto ide na izlazu tog stabilizatora moras podizati. Vadi kondenzatore, kondenzatorcice. Sve sto zateknes na toj liniji. Pregledaj da nema dvostranu stampu. Proveri koliki ti je pad napona na ulazu kada zakacis stabilizator u odnosu kada ga nema.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
1.188 k omaJimmy je napisao/la:Koliko je omski prema masi ?
Same Shit Different Day
-
- Expert
na izlazu nema ništa jimi direkt sa lm-a ide na konektor za cd...tvzmaj je napisao/la:Sve sto ide na izlazu tog stabilizatora moras podizati. Vadi kondenzatore, kondenzatorcice. Sve sto zateknes na toj liniji. Pregledaj da nema dvostranu stampu. Proveri koliki ti je pad napona na ulazu kada zakacis stabilizator u odnosu kada ga nema.
Same Shit Different Day
-
- Expert
slika lm-a----
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Same Shit Different Day
-
- Expert
ovako ni sam neznam šta sam radio vratio stari LM317 i radio radi normalno valjda bio negdje neki hladan lem ko zna LM317 se manje grije nego u samom početku ove bajke al da se grije grije se .. sad radi i cd (evo luis pjeva a sad će i pive
) i display radi e jedino što još neradi kako treba je volume control koj je kružni kad pojačavam on se smanjuje a samnjuje se normalno pa moram polako da ga pojačavam step by step kad krenem malo brže da ga podebljam izgleda hvata i smanjivanje pa se smanjuje ima li ovome leka.. eto toliko...

Same Shit Different Day
-
- Expert
sprej nemam natopio čistim alkoholom i proradilo ...REŠENO::::

Same Shit Different Day
-
- Expert
A kada alkohol ispari,sta dalje 

-
- Expert
do tad ću kupiti spray...

Same Shit Different Day