[REŠENO] Sudo masina Candy evo space

Forum za servisiranje bele tehnike
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 2 times
On je uvek na samom dnu mašine a pošto ga nema,verovatno ga je neki majstor skinuo jer mašina radi i bez njega.To je jedino kao zaštita od poplave.Traži kvar na drugom mestu :)

Pozdrav
grki
Expert
Expert
Ovu masinu niko nije otvarao ,ovo je prvi put jer je od mog strica i znam sigurno
munja2
Expert
Expert
Taj zastitni plovak ima na svim masinama....ovo bi bila prva da ga ne poseduje...kod nekih modela se nalazi sa strane mehanizam kod dozirne posude gde se prima voda.....skini stranice masine i prati kada je pustis.....ako nema klasicnu izvedbu plovka od stiropora,ima neku reed cevcicu koja cita protok,pregledaj presostat sa donje strane levo se nalazi na slici.........simptom koji si ti opisao upucuje 100% na prelivanje masine.....
grki
Expert
Expert
Evo da se vratim ponovo na ovaj moj problem sa ovom sudo masinom,kolega munja 2 nasao sam taj reed kontakt na toj dozirnoj posudi (evo na slici),probao sam da ga otkacim masina se potpuno isto ponasa ,neynam na koju foro da ga ispitam dali salje impulse programatoru,nivostat je potpuno ispravan probao sam da otkacinjem i ostale delove na ovoj masini i bilo sta da otkacim osim nivostata masina se potpuno isto ponasa u skaladu sa navedenim kvarom.Pokusavam da je popravljam samo kada imam vremena ybog toga dugovlacim sa temom.Hvala na pomoci
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
grki
Expert
Expert
Reseno,problem je bio reed kontakt na dozirnoj posudi kao sto je rekao kolega munja2.Hvala svima na pomoci