Treba mi ulaz u SM
Procesor TDA 9554 PS/N1/1/0683
Eprom 22W04
Daljinski mb100 imam orginal
Sasija TX 807CF5 C30220 ZY
Prebaciti aparat u stend-by, iskljuciti mreznim prekidacem,sacekati da se LED ne ugasi.Drzati plavo VT dugme na daljinskom pritisnuto i ukljuciti mrezni prekidac
To sam probao ali ne ide ,imali ko drugacije, inace mi je suzena slika po verikali
[REŠENO] TV Thomson 28DG-170G
-
- Expert
Neznam kako se izgubilo slovo ,ali tako je THOMSON 28DG-170G Molim kolegu Jimija da to ispravi
-
- Mlađi član
Zadrzi plavo dugme dok se slika na tiviju ne pojavi<ili probaj plus i minus na tv pritisnuti i upali tv na mrezni prekidac,naravno prije toga je tv iskljucen na mrezni prekidac.
Ne znam dali je dozvoljeno iznositi javno ulazak u SM ovdje na forumu ,ako se krsi sa pravilima neka moderator izbrise.
Pozdrav
Ne znam dali je dozvoljeno iznositi javno ulazak u SM ovdje na forumu ,ako se krsi sa pravilima neka moderator izbrise.

Pozdrav
-
- Administrator
- Been thanked: 2 times
Iskljuciti tv sa daljinskim u Stand-by.
Iskljuciti na mrezni prekidac i sacekati dok se potpuno ne ugasi LED.
Pritisnuti text taster,ukljuciti tv na mrezni prekidac ne ispustajuci text taster sve dok se ne pojavi Sub-Menü na ekranu.
Ako nece,ubaci mu ovaj damp u prilogu jer mu je servis meni blokiran u dampu.
Pozdrav
Pritisnuti text taster,ukljuciti tv na mrezni prekidac ne ispustajuci text taster sve dok se ne pojavi Sub-Menü na ekranu.
Ako nece,ubaci mu ovaj damp u prilogu jer mu je servis meni blokiran u dampu.
Pozdrav
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Super Moderator
Ugasis ga daljinskim, a onda na mrezni prekidac. Znaci ne treba da svetli led. Mora da bude potpuno off TV i ispraznjeni elektroliti. Onda kreni opisanu proceduru. Znaci ne dok jos uvek svetli led, vec sacekaj da TV potpuno bude off. 

“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
Iskljuciti tv sa daljinskim u Stand-by.
To je tacno, Hvala kolegi Djimiju a na jednom ruskom sajtu sam naso ako koristite univerzalni daljinski upravljac onda ПАВ 1272
Tamo i pise da treba pritisnuti dugme text ja sam jednom probao ali nije islo pa sam ocistio kontakte na daljinskom i ide
To je tacno, Hvala kolegi Djimiju a na jednom ruskom sajtu sam naso ako koristite univerzalni daljinski upravljac onda ПАВ 1272
Tamo i pise da treba pritisnuti dugme text ja sam jednom probao ali nije islo pa sam ocistio kontakte na daljinskom i ide